Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Elbirlik İlkokulu

Telefon : 0 264 551 2460
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://pamukovaelbirlikio.meb.k12.tr
Adres : ELPEREK MAH. MEVLANA CAD. NO: 60A PAMUKOVA / SAKARYA
VİZYON : En iyi, en kaliteli eğitimi sağlamak adına engel tanımayan bir kurum kültürü ve eğitim anlayışı oluşturarak, birey, toplum ve diğer kurumlarımız nazarında verdiğimiz eğitimin niteliği ve elde edilen başarılarla özgün, lider ve saygın bir yer edinmektir.
MİSYON : Geleceğe ümitle bakan, hedefini belirlemiş, bunun için azimle çalışan, akıl ve bilimi rehber edinen, milli kültür ve değerlerimize bağlı, gelecekte sorumluluk almaya hazır, bilgili, bilinçli, kabiliyetli bir neslin oluşmasına tüm gücümüzle katkı sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz, "Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul" sertifikalarına sahip olup, 2012 yılında ekip bazında TKY il 3.sü, 2013 yılında ekip bazında TKY il 2.si olmuştur. Sportif faaliyetler olarak 2012 yılında masa tenisi yıldız kızlar kategorisinde il 3.sü, 2013 yılında yine yıldız kızlar masa tenisinde il 2.si olmuş ve Türkiye elemelerinde Sakarya ilini temsil etmiştir.2013 yılında düzenlenen oryantiring müsabakalarında il 2.liği kazanmıştır.

Öğretmen :19
Öğrenci :327
Derslik :17
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6130
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 09:00-14.50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : doğal gaz
Servis :
Ulaşım : Okulun bulunduğu ilçe merkezinde demiryolu ulaşımı ve karayolu ulaşımı mevcuttur.İstanbul-Bilecik-Eskişehir-Kütahya-Denizli-Konya-Isparta-Antalya yolu ilçe sınırları içerisinden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Elperek Mahallesi, Mevlana Caddesi Pamukova-Sakarya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 45 km. İlçe merkezine uzaklık 500 m.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :